fbpx

Dacă deplasarea este posibilă pentru persoanele din Cluj și din împrejurimi, se preferă consiliere fizică, în cabinet, la Synobis Medical, pe str Iuliu Hatieganu nr 6, pe baza de programare – 0749651957.

Dacă doriți programare ONLINE (persoane din tară sau din afara tarii sau persoane din Cluj care din motive obiective nu se pot prezenta la cabinet), puteti solicita consiliere online, urmand pasii de mai jos.

Cum procedati pentru consiliere online:

  • analize recente, sub 3 luni sau prezentați un istoric medical actualizat, dacă există probleme de sănătate.

Trimiteți email pe sigina [at] sigina.com cu titlul Solicitare nutritie + județul din care sunteți. În corpul mailului exprimați motivul ”prezentării” la consilierea online, numele complet, și adresa Dvs., datele din buletin (pentru facturare) și telefonul de contact. Voi răspune în cel mai scurt timp. Prețul este 450 lei prima intervenție nutrițională, apoi tariful de control/urmarire de 200 lei, la o lună- vezi aici, pentru că vă iau cât pot de repede, după programările de la cabinet sau înainte.

Programarea se stabilește de comun acord, cu facturare și achitarea consilierii în avans, în funcție de programul meu la cabinet. Alte detalii le stabilim pe mail.

Nutriția în bolile neoplazice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, autoimune, alergice sau orice altă boală degenerativă sau gravă, necesită anexarea pe mail a documentației medicale, cu medicație curentă cu tot. Multă sănătate! 🙂

Notă: pentru nutritie oncologică sau dietetica in alte boli in care pacientul nu poate fi prezent nici fizic, nici online la consiliere, pot avea discutia cu apartinatorul.

Articole utile: Cum să slăbești sănătos și durabil?

Nutriția în Sponidilita anchilozantă

Nota: nutrigenetica este aplicabila si la distanta – vezi aici pachete.

–––-

© Sigina Pop, Nutritionist-Dietetician
Programari: 0749651957 (Synobis Medical)

Share This

Share this post with your friends!