fbpx

UPDATE 2021: Consilierea nutrițională și ditetetică face parte din actul medical și trebuie să se desfășoare cu pacientul în față. Totuși, din cauza situației mondiale legate de covid19, se poate opta și pentru varianta de consiliere online, pentru persoanele care locuiesc la distanta – in tara sau in afara tarii. Pot solicita insa consiliere online si persoane din Cluj, daca nu doresc sa se deplaseze fizic la cabinet in aceasta perioada.

Altfel, persoanele care locuiesc sub 50 km fata de Cluj, se pot prezenta la Synobis Medical, pe str Iuliu Hatieganu nr 6, pe baza de programare – 0749651957.

Cum procedati pentru consiliere online:

  • analize recente, sub 3 luni sau un istoric medical actualizat. Dacă nu, voi cere efectuarea unor analize relevante pentru consiliere, dacă există probleme de sănătate.

Trimiteți email pe sigina [at] sigina.com cu titlul Solicitare nutritie + județul din care sunteți. În corpul mailului exprimați motivul ”prezentării” la consilierea online, numele complet, și adresa Dvs., datele din buletin (pentru facturare) și telefonul de contact. Voi răspune în cel mai scurt timp. Prețul este 350 lei prima intervenție nutrițională, apoi tariful de control/urmarire de 160 lei, la o lună- vezi aici, pentru că vă iau cât pot de repede, după programările de la cabinet sau înainte.

Programarea se stabilește de comun acord, cu facturare și achitarea consilierii în avans, în funcție de programul meu la cabinet. Alte detalii le stabilim pe mail.

Nutriția în bolile neoplazice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, autoimune, alergice sau orice altă boală degenerativă sau gravă, necesită anexarea pe mail a documentației medicale, cu medicație curentă cu tot. Multă sănătate! 🙂

Articole utile: Cum să slăbești sănătos și durabil?

Nutriția în Sponidilita anchilozantă

Nota: nutrigenetica este aplicabila si la distanta – vezi aici pachete.

–––-

© Sigina Pop, Nutritionist-Dietetician
Programari: 0749651957 (Synobis Medical)

Share This

Share this post with your friends!