fbpx

Testate personal

Recomandările de pe această pagină sunt făcute fie în urma testării personale, fie în urma experiențelor pozitive ale pacienților și clienților mei.

Informare corectă

Industria alimentară sau cea a suplimentelor poate fi prieten sau dușman, în funcție de educația alimentară pe care o ai. Ca specialist, mi-e ușor să identific rapid produsele utile de poveștile de marketing. Pe unele din cele utile le veți vedea aici.

Sigina Recomanda

Anumite produse și suplimente nu înlocuiesc un stil de viață sănătos per total. Dar nici evitarea absolută a suplimentelor nu este o abordare corectă. Suplimentele de vitamine, minerale sau alte molecule pot fi de real ajutor atunci când avem anumite deficite acute sau când ne dorim o concentrație mai mare de nutrient pentru un scop farmaceutic anume. Pe această pagină vei găsi recomandările mele în calitate de specialist în nutriție și dietetică dar și produse pe care le-am încercat și mi se pare util să știți despre ele. Această pagină va fi actualizată constant, așa că treci pe aici de câte ori de afli pe acest site 🙂

GreenSugar.ro

Magazin online cu îndulcitor natural, zero zahăr, zero indice glicemic.

Util pentru a scădea cantitatea de zahăr din alimentație – parțial sau total, în funcție de cum se dorește. Greensugar e un înlocuitor de zahăr cu gust echilibrat, fără indice sau încărcătură glicemică și fără efectele neurochimice nefaste ale zahărului (și analogii săi). Puteți găsi sugestii de dulciuri cu GS pe Blog. Special pentru voi, -5% reducere cu cod SIGINA la orice comandă făcută pe site. 

OptiFibre® by Nestlé

OptiFibre® este un dispozitiv medical destinat unor situații medicale speciale. Optifibre contine 100% fibre solubile, cu efect prebiotic, care ajuta la reglarea tranzitului intestinal. Personal, îl folosesc  în dietetica specială, acolo unde nu ne putem folosi la maxim de fibrele alimentare – pacienți critici sau post alimentație enterală și în special postoperator cancere colon (sau oricare segment al tractului gastrointestinal). 

https://www.sigina.com/blog/cum-sa-ai-un-tranzit-intestinal-optim/