fbpx

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și luna cadourilor tocmai a venit, cu 1 Decembrie – vă doresc să aveți o lună decembrie minunată!

Dacă sunteți în pană de idei de cadouri pentru proaspeți părinți sau dacă sunteți părinți care își hrănesc bebelușul din biberon, am o surpriză pentru voi: biberonul hands-free, care ajută copilul să se alimenteze în poziție șezând, evitând astfel îngurgitarea aerului, colicile aferente și eventualele infecții ale urechilor, ce pot surveni cu utilizarea biberonului clasic. Se evită și riscul scăpării biberonului de către micuț, astfel că biberonul este practic… și pentru bebe, și pentru părinți! Mie mi s-a părut o idee foarte tare, așa că am decis să popularizez informația către voi! Mai multe detalii despre produs pe babyinnoventions.com. Iar acum să trecem la partea interesantă.

3 biberoane hands-free vor ajunge CADOU către 3 dintre voi (câte unul de fiecare câștigător), tot ce trebuie să faceți este să îndepliniți condițiile de mai jos:

  1. Să dați Like paginii Baby Innoventions.
  2. Lăsați un comentariu cu ”Mă înscriu” aici, la acest articol.
  3. Distribuiți pe profilul vostru de facebook link-ul către babyinnoventions.com și setați statusul Public. Lăsați link-ul către statusul vostru în comentariul de înscriere, aici, pe blog.
  4. Câteva randuri despre care a fost cel mai emotionant moment cu bebelușul tău (sau cu al altora, dacă încă nu ai copii)?

Asta este tot ce trebuie să lăsați în comentariu, aici, mai jos!

Cei trei câștigători vor fi aleși aleator pe data de 6 decembrie. Pentru că sunt extrem de simple condițiile de participare, vă rog să le respectați întocmai. Vor fi luate în considerare doar înscrierile complete, care răspund tuturor celor 4 cerințe, aveți grijă ca distribuirile de la nr. 3 să fie setate Public, să le văd (în dreptul orei de publicare aveți opțiunea să fie văzut statusul doar de prieteni, sau public). Link-ul de distribuire il puteți obține dând click pe timpul de când ați postat distribuirea. Este permisă doar o înscriere pe familie. Succes, să înceapă decembrie cu voie bună și muuuuulte cadouri!

Later edit: CASTIGATOARE CONCURS, 06.12.2015

  1. Lacra Lacry
  2. Cristina Sece
  3. Florina Manciu

Felicitari castigatoarelor, mi-as fi dorit sa putem oferi tuturor participantelor 🙁 BabyInnoventions va multumeste pentru interes! Fetelor castigatoare, va rog sa trimiteti adresa voastra de livrare completa si numarul de mobil pe office(at)babyinnoventions.com

 

biberon hands free

Share This

Share this post with your friends!